0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Що подарувати онукові?

Вибрати подарунок першому онукові для бабусі буває ой, як непросто! Ще б пак! Адже першого онука бабусі й дідусі люблять понад усе і намагаються обирати для них якнайкращі презенти. Подарунок онукові на Новий рік, день народження, хрестини чи інше свято – це завжди щось особливе – пам’ятне, функціональне, приємне. Отож, що придбати для дитини? На що звертати увагу при виборі? На ці та інші питання ми постараємося відповісти сьогодні в нашій статті, де й розповімо, як підібрати ідеальний подарунок онукові від бабусі.

Подарунок на хрестини онукові

Що дарує бабуся на хрестини онука? Є кілька видів традиційних подарунків від бабусі на хрестини – такий важливий у житті кожної дитини день. Отож, готуючись до свята, бабуся може обрати для подарунку:

  • Срібну ложку або чашу. Це досить корисна річ для дитини, оскільки здавна всім відомі властивості срібла – вбивати мікроорганізми.
  • Іконку ангела-охоронця. На замовлення можуть виготовити і індивідуальну ікону. Разом з іконкою можна подарувати Біблію для найменших.
  • Крижму. Так називають особливе полотно, в яке загортають малюка після того, як його опускають у воду. Можна обрати крижму з вишитим на ньому хрестом або іменем малюка.
Карнавальный костюм Доктор
Код 53179
 
ОТ 92
Купить
Интерактивная собачка Лакки
Код 45088
 
ОТ 473
Купить
Детская горка с водным эффектом Smoby 150 см (310262)
Код 19955
 
ОТ 2599
Купить
Кобра на радиоуправлении (в ассортименте)
Код 94252
 
ОТ 333
Купить

Окрім суто традиційних варіантів, можемо запропонувати ще кілька – дуже функціональних та практичних. Отож, якщо ви поки що не знаєте, що подарувати онукові на хрестини, розгляньте серед іншого і такі варіанти:

  • Побутова техніка, наприклад, мультиварка, хлібопічка або посудомийна машина. Оскільки з появою в родині малюка мамі доводиться весь свій час присвячувати йому, то їй дуже знадобиться побутова техніка, яка полегшить ведення домашнього господарства.
  • Красиві м’які подушки з іменем дитини. Вони можуть виконувати і практичну, і суто декоративну функції.
  • Фотоальбоми або фоторамки для світлин із малюком.

Подарунок на день народження онукові

День, коди народився ваш онук, буде одним із найважливіших у вашій родині. Що подарувати бабусі на день народження онука? Тепер це питання виникатиме щороку. І підготовка до свята вимагатиме уваги та часу.

Вибір подарунку неодмінно має спиратися на вік дитини. Що подарувати на рік онукові? Чудовим подаруночком можуть стати розвиваючі іграшки – брязькальця, килимки, сортери, іграшкові музичні інструменти. Такі іграшки розвиватимуть у дитини зорове та слухове сприйняття, тренуватимуть дрібну моторику рук, пам’ять увагу.

Для хлопчика старшого віку варто обирати інші презенти. Приміром, якщо ви підбираєте подарунок онукові на 4 роки, тоді можете зупинити свій вибір на:

  • Машинці-толокарі. Вона чудово розвиває вестибулярній апарат, м’язи дитини, вчить її сили та витривалості. Прогулянки в парку з толокаром стануть тепер іще цікавішими та веселішими.
  • Іграшкові автомобілі. В 4 роки кожен хлопчик неодмінно має свої вподобання і починає збирати колекції машинок, серед яких на чільному місці улюблені моделі. День народження – гарна нагода поповнити дитячу колекцію.
  • Пластиковий іграшковий будиночок. В цьому віці дітки обожнюють гратися в таких будиночках. Також можна подарувати тканинну палатку.
  • Прості настільні ігри. Обираючи гру, обов’язково звертайте увагу на вік, для якого вона призначена.
Конструктор Шахты Мории, Lego (9473), 776 дет.
Код 3083
 
ОТ 17354
Купить
Качели пластиковая на цепях, InterAtletika
Код 81210
 
ОТ 539
Купить
Детские ролики, Profi, M (35-38), зеленые
Код 77002
 
ОТ 585
Купить
Самокат с большими колесами, iTrike (зеленый)
Код 78790
 
ОТ 1100
Купить

В подарунок онукові на 5 років можна обрати:

- Самокат. 5-річки із задоволенням ганятимуть на ньому у дворі.

- Комплект для гри в лицаря з доспіхами, мечем тощо.

- Конструктор. Це універсальний подарунок, що буде доречним для дітей різного віку. Чим старша дитина, тим більша кількість елементів може бути у наборі. Для 5-річного хлопчика можна обрати невеликий набір для збору певної моделі – автомобіля, корабля, будинку тощо.

- Велосипед. Якщо досі хлопчик не має велосипеда, то 5-й день народження – чудова нагода його придбати. Для початку варто зупинити вибір на моделі з додатковими колесами.

- Ляльковий театр. Дітки люблять казки на ніч. Вони залюбки стануть учасниками пальчикового або домашнього лялькового театру.

Подарунок онукові на 6 років може мати як розвиваючий або навчальний, так і розважальний характер. Чудовим подарунком стануть:

- Транспорт на радіокеруванні. Це може бути автомобіль, катер, вертоліт – будь-який варіант викличе захоплення у дитини.

- Набір для фокусів. Чи не кожен маленький хлопчик прагне відчути себе справжнім фокусником. Допоможе йому в цьому спеціальний набір з «чарівними» речами.

- Пазли. Обирайте пайзли з улюбленими мультиплікаційними героями онука – вони неодмінно викличуть інтерес у дитини.

- Інтерактивний акваріум. Головна перевага такого акваріума над звичайним у тому, що за ним не потрібно доглядати.

- Робот-трансформер. Нині не зустрінеш хлопчика, якого б не зацікавив такий подарунок.

- М’яч. Чудовий подарунок, з яким можна весело провести час у дворі.

Придбати оригінальний та якісний подарунок для онука ви можете всього в кілька кліків мишкою в нашому інтернет-магазині дитячих товарів LOLO. Також у нас ви зможете замовити їх доставку у будь-який регіон України.

Коробко Марія
Автор статті:
Коробко Марія